Afgelopen zondag organiseerden Alien Vedder, Mattheo Knoop en ondergetekende de afsluiting van de Tennis4Fun-competitie: 34 kinderen stonden klaar om 6 banen te bemannen van 15.00 tot 17.00, wat ze met veel plezier deden.

Er werd een sterke en een iets minder sterke groep gemaakt, rackets op een stapel en tossen maar. Geen wanklank was er te horen, een 15-tal ouders keek met veel plezier toe, plezier was target number one, hoewel de kids ook graag hun best deden om het potje te winnen!

Twee ouders was gevraagd om kandidaten voor te dragen voor de Fair Play Cup en voor de Fun Player Cup. Na ampel beraad werd voor de Fair Play Madeleine Dijkman en Babette Schoenmaker gehuldigd, terwijl de Fun Player nominatie door drie spelers gedeeld mocht worden:  Roos Kuipers, Guus Huisman en Tieme Dongstra. Alle bekers werden gesponsord door TennisMeppel.

Ook de overall winnaar van de competitie werd genoemd, dat was TennisMeppel 1; in de bijlage vinden jullie een foto van het hele stel. Afgesloten werd met het beroemde spel “Coach-Hunting”, waarbij alle spelers mochten mikken met heel veel ballen vanaf de service-line op Mattheo en ondergetekende, die over de baseline heen en weer renden…..……fun alom en er werd zéér fanatiek geramd!!!

Maar voor de TennisMeppel-spelers was dat nog niet alles: TennisMeppel nam ze mee naar de McDonald's waar een hamburger, medium frietje en een drankje geserveerd werd, en naast een stukje korting als sponsoring van McDonald's bood de vestigingsmanager nog een gratis ijsje aan aan de kids, welke ze zélf mochten tappen!!! Top toch?

Al met al een machtig mooi middagje!!

Tennis4Fun